Sunday, 10 February 2019

author photo
Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou | Dalam ekonomi yang serba mencabar pada masa kini, semua orang berlumba-lumba dalam mengukuhkan sumber ekonomi untuk menampung keperluan keluarga. Menabung dan melabur adalah cara terbaik untuk pengurusan kewangan keluarga, namun berniaga adalah usaha lebih baik untuk mendapatkan keuntungan berlipat kali ganda.

Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou


Apabila menyebut ‘berniaga’, pasti terlintas difikiran kita berniaga mesti ada produk untuk dijual. Ya, betul kita perlu sesuatu produk untuk dijual dan ianya boleh diperolehi samada memiliki produk sendiri (product owner) ataupun menjual produk orang lain. 


Berniaga Secara Droship atau Beli Borong dari China dan Jual di Malaysia?

Disini, kami akan terangkan kepada anda 2 pilihan paling terbaik untuk anda dalam memulakan perniagaan. Buat bisnes droship atau beli produk untuk dijual di Malaysia terus dari warehouse China.


BERNIAGA SECARA DROPSHIP

Banyak saluran boleh digunakan untuk berniaga. Salah satunya adalah berniaga secara dropship!

Berniaga secara dropship bermaksud, anda sebagai agen yang menjual produk orang lain. Anda dapat keuntungan daripada harga jualan ditolak dengan harga dropship dari supplier.

Sebagai contoh:-

Jual Tudung Jenama ABCD

Harga Dropship: RM30
Harga Jualan (Pasaran): RM40

Keuntungan : RM40-RM30 = RM10

RM10 untuk satu tudung yang anda jual. Bagaimana pulak kalau berjaya jual tudung 10 helai sehari?

RM10 X 10 = RM100 

Kalau sebulan? RM100 X 30 = RM3,000 !

Berniaga secara dropship untung tak? tanpa produk fizikal, tanpa simpan stok, tanpa perlu urus penghantaran pos, dan tanpa perlu memikirkan soal modal ! semua urusan ini dikendalikan oleh produk owner atau supplier anda.


BELI BORONG DARI CHINA DAN JUAL DI MALAYSIA

Ramai yang nak tahu cara berniaga dengan membeli produk secara borong dari China. Tetapi, kebanyakkan orang takut ditipu oleh orang tengah!

Inilah hakikatnya, bila menggunakan orang tengah kes penipuan selalu kita dengar. Kenapa tak nak borong sendiri dari China sedangkan ada cara paling selamat untuk borong barang dari China yang akan kami dedahkan disini?

Membeli produk borong dari China bermaksud, anda perlu simpan stok untuk dijual. Anda beli secara pukal/borong dalam kuantiti yang banyak dan jual secara online atau offline di Malaysia. Menarik kan?

Berapa keuntungan jual produk borong ?

Sebagai contoh:- 

Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou


Harga Dari China : Chinese Yuan 58 ( RM34.95) 
Berat Barang : 0.40 kg/seunit
Harga Postage: Anggaran RM16/kg

Kos borong untuk 10 pakaian muslimah yang mempunyai berat 0.40 kg/seunit adalah RM16 X 4 kg = RM64.00 + RM349.50 = RM413.50

Jika RM413.50 dibahagikan kepada 10 unit produk = RM41.35

Untuk mendapatkan keuntungan, anda boleh ambil profit sebanyak 5%-30% daripada kos borong tersebut.

Maka,

Harga jualan : RM41.35 X 30 X 100 = RM 12.45! (Untung setiap pakaian muslimah)

Bermakna, anda perlu menjual pakaian muslimah ini dengan harga RM53.95 !

Jika anda berjaya menjual 10 unit sehari, RM12.45 X 10 = RM124.50! Jika sebulan RM124.50 X 30 = RM3,735 !


PEMBEKAL (SUPPLIER) PAKAIAN MUSLIMAH DI GUANGZHOU, CHINA

Antara link seller paling sukar untuk didapatkan di 1688.com ialah bahagian pakaian muslimah.

Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou

Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou


Sudah lah susah nak cari design pula tak lawa. Tapi yang ini….lain macam oo.

Ok, untuk kedai borong mesti la harga borong kan ??

Ni kedai yang sangat kami syorkan. Banyak latest trend yang belum masuk Malaysia. BERATUS design. Repeat customer pon lebih 50% (Contoh 100 orang beli,50 dari yang tu repeat semula order)

Juga dah 10 tahun ada kedai borong online di 1688.com

Ok yang nak link seller, silakan follow Chanel Telegram kami dibawah ini dan kongsikan dengan anda link dan panduan membeli borong di laman web 1688.com

Join Chanel Telegram https://t.me/Rahsia1688

Kedai Borong Pakaian Muslimah di Guangzhou

Kongsikan info ini dengan member lain ya. Semoga membantu !

This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

This Is The Newest Post
Previous article Previous Post

Advertisement

AliDropship is the best solution for drop shipping