Monday, 24 September 2018

author photo
Dapatkan Free Bonus berjumlah USD50 Untuk Trade Forex dengan selamat! Semua orang harus memikirkan bagaimana menjana pendapatan secara konsisten di zaman serba canggih dan ekonomi yang tidak begitu stabil ini.

Banyak orang berfikir, berniaga adalah usaha yang sebaik-baiknya untuk menjana pendapatan yang lebih banyak. Namun, hanya 10% rakyat Malaysia yang menyedari dan yakin dengan potensi keuntungan didalam pelaburan jangka panjang atau jangka pendek.

Trade Forex Dengan Free Bonus USD50 Profit Boleh Dikeluarkan

Pelaburan jangka panjang adalah seperti pelaburan ASB, Unit Trust, Saham dan sebagainya. Manakala, pelaburan jangka pendek adalah Trade Forex. Bila bercakap tentang risiko, semua perniagaan mempunyai risiko masing-masing. Tinggi atau tidak sesuatu risiko itu bergantung kepada berapa tinggi ilmu dan pengetahuan anda tentang perniagaan tersebut.


Modal Free Untuk Trade Forex

Bagi anda yang baru nak belajar trade forex, lepas tu ada niat nak deposit kan? Anda rasa nak cuba trade forex dengan duit betul, sebab rasa kalua guna duit demo saja, mungkin tak √°da feel’. Kalau nak feel tersebut, anda kena guna duit betul dengan turun naik pasaran dan profit. Betul tak?

Tapi daripada anda nak mula dan deposit duit real, apa salahnya kalau guna modal percuma yang pihak broker sediakan untuk anda.

Modal FREE ini tanpa risiko dan boleh untung berlipat kali ganda!

Modal free ini memang akan menguntungkan anda jika trade dengan betul. Duit ini real dan setiap keuntungan boleh dikeluarkan tanpa ada halangan.

Untuk pengetahuan anda, Broker FBS Markets Inc menawarkan Modal Trade Forex Free berjumlah USD50. Daripada USD50 ini, anda boleh keluarkan atau withdraw profit serendah USD25 dan maksimum USD500. Jika ditukar kepada duit RM, lebih kurang RM2000 tu! banyak kan?

Modal free ini dipanggil NO DEPOSIT BONUS USD50.


Peluang Terbaik Untuk Semua Trader

Inilah peluang yang terbaik bagi semua Forex Trader baru. Kenapa rugikan duit sendiri sedangkan FBS Market Inc, sebuah broker international yang memang faham kehendak trader ingin berikan anda modal Percuma untuk anda yang betul-betul rasa trade yang real.

Syaratnya cuma anda perlu buka akaun, verified dan trade leih daripada 2 lot. Tak perlu deposit walau sedikit pun untuk fund ini. Totally FREE! 

Bagaimana cara dapatkan Bonus USD50 ini? Ikuti langkah-langkah dibawah:-

  1. Buka Akaun Forex - Open A USD50 Bonus Account <-- Klik Sini 
  2. Verify email dan nombor telefon 
  3. Bonus berjumlah USD50 akan dikreditkan ke akaun Trader anda setelah pengesahan email dan hp selesai
  4. Download aplikasi MetaTrader 4 atau MT4 untuk trade di hp atau di PC
  5. Trade dan jana  profit dengan leverage maksimum 1:500
  6. Trade sebanyak 2 lot dan jana profit minimum USD25 hingga USD500 (boleh withdraw)

Trade Forex Dengan Free Bonus USD50 Profit Boleh Dikeluarkan


Promosi ini adalah TERHAD. Tidak dapat dipastikan sampai bila, jadi anda kena cepat-cepat Buka Akaun Trader FBS dan dapatkan NO DEPOSIT BONUS USD50 ini.


PROMOSI INI BILA-BILA AKAN TAMAT. CEPAT SELAGI ADA!

Jika dah daftar, trade secara berhemah dan penuh disiplin. Anda pasti akan berjaya!



This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

wholesaledeals UK Wholesale Directory