Monday, 27 August 2018

author photo
Borong Barang Dari China Melalui Website 1688. Ramai yang nak buat bisnes jual produk tetapi tak ramai yang tahu lubuk PANAS borong dari China. Selalu kita dengar, Alibaba, AliExpress, dan Taobao tapi tak ramai yang tahu bagaimana nak membeli produk atau barang melalui website tersebut. 

Kali ini, kami ingi berkongsi dengan anda sebuah website yang terbaik selain Taobao untuk memborong barang dari China. Boleh dikatakan lubuk ini adalah Empayar Borong China yang terbesar dan murah berbanding website lain. Malah ada barangan yang lebih murah daripada Taobao.

Laman web tersebut adalah 1688.com!

Kalau bos pergi website tu.. memang dia akan keluar website bahasa cina! Sebabnya....website tu sebenarnya untuk peniaga-peniaga di negara China sahaja! Sebab tu lah dia buat web tu pakai bahasa cina.

Ya, disinilah lubuk supplier HOT yang anda mungkin cari-cari selama ini. 

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com

Boleh katakan, hampir semua barang yang ada di Taobao, ada juga di lubuk baru ni. Malah, harganya juga selalu lebih murah!


Cuma... Ada satu masalah!

Masalahnya, dalam website lubuk baru ni, kita tak boleh beli direct macam di Taobao.com

Kalau nak beli barang-barang dari supplier di website ni, kita mesti kena guna agen. Agen ni kira macam orang tengah la... Sebabnya, website ini sebenarnya, adalah khas untuk peniaga-peniaga di China sahaja. Supplier yang jual barang-barang di website ini, hanya buat penghantaran dalam negara China sahaja! Mereka tak layan dan tak terima order jika kena hantar barang ke luar negara.. iaitu luar dari China.

Jadi, untuk mengatasi masalah ini... kita kena pakai agen yang tinggal di China.

Tugas agen tu..  belikan barang yang kita mahu dari supplier di website tu. 
Supplier akan hantar barang kita tu ke alamat agen kita yang duduk China tu. 
Kemudian, bila barang tu dah sampai pada agen, agen akan pos pula barang tu dari China kepada kita di Malaysia.

Ringkasnya.. Supplier (di China) ----> Agen (di China) ---> Kita (di Malaysia)

Nampak tak dia punya flow?

Tapi.. ada satu lagi masalah besar disini!

Boleh percaya ke agen tu? Mana nak cari agen yang boleh dipercayai? 


Mana Nak Cari Agen Yang Boleh Dipercayai?

Hanya orang yang pernah berurusan di sini yang tahu agen mana yang boleh dipercayai. Sebab itu, kita perlu berguru dengan OTAI borong China ni.

Memperkenalkan.... Rahsia 1688!

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com

Inilah hasil penulisan dan pengalaman Tuan Nigel Ong sendiri membeli barang atau produk dari China melalui website 1688.com

Antara perkara-perkara penting yang ditulis oleh beliau di dalam ebook ini ialah...

  1. Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah. Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia! Kalau bos main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi saya ajarkan beberapa teknik yang padu supaya bos boleh jumpa barang yang bos nak tu dengan harga yang lebih murah!
  2. Cara nak check supplier! Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada saya sharekan caranya!
  3. Cara nak deal dan chat dengan supplier! Walaupun bos tak pandai cakap cina! Kita boleh kasi adjust punya dan minta diskaun lagi kaw-kaw punya!
  4. Beliau bongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna! Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang bos order selamat sampai!
  5. Beliau bagi sikit tips & teknik cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah bos!
  6. Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. bos boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!



Ada Minat kah Bos Nak Dapatkan Panduan Ni?

Kalau bos berminat, dan nak dapatkan ebook panduan ini hari ini juga! kami ada special bonus untuk bos! kami akan beri bos 2 ebook tambahan sebagai bonus!

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com



Apa Kata Mereka Yang Telah Baca & Praktikan Ilmu Dalan Ebook Ini?

Bos tak percaya cakap kami... takpe! Bos tengok pula apa kata orang yang dah baca dan follow step-by-step ilmu yang ada dalam ebook yang saya tulis ni! Ini real punya testimonial bos.. tarak tipu-tipu punya!

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com

Borong Barang Dari China Melalui Website 1688.com

Nak tengok banyak lagi Testimoni daripada pelanggan? Klik Sini


Amacam bos? Berminat tak nak dapatkan ebook ni? Kalau bos mahu! Saya kasi special price punya! Murah-murah punya!

Tiga ebook ini... kasi offer... RM70 sahaja! Harga murah giler ni bos! Ini harga special untuk launching! Lagi 1-2 bulan.. tak kan dapat ini harga punya lagi!

RM70 sahaja lah bos! Bos import 1 kali sahaja pun.. sudah boleh untung dan cover kos ebook ni!
Bos klik gambar dibawah ni untuk order dan dapatkan ebook ini sekarang.


Klik Butang Dibawah Sekarang Untuk Mendapatkan Ebook POWER Ini!

Apa ada hal! RM70 sahaja untuk panduan complete borong barang dari China guna smartphone sahaja! Klik butang order "Dapatkan Sekarang" yang bewarna hijau dibawah!

Atau Klik Sini..

Join Chanel Telegram :  https://t.me/Rahsia1688 untuk lebih info!

Semoga bermanfaat.



This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

wholesaledeals UK Wholesale Directory